Information HT2022 till aktiva i klubbens ordinarie träningsgrupper och ligor

Tack för att ni deltagit i vår verksamhet under vårterminen. Här kommer information om höstterminen 2022.

OBS! Fakturan för hösten mailas ut 3/7
Fakturan skickas till den mailadress som är registrerad i Matchi som fakturaadress. För att kunna garantera dig en plats till hösten krävs att fakturan betalas in senast på angivet förfallodatum (31 juli).

Höstterminen startar söndagen den 21/8 och pågår t.o.m. 18/12. Träningstiderna för ht-22 kommer att mailas ut senast 18/8 till den mailadress som är registrerad i Matchi.

Vi kan inte ge någon garanti för att du/ditt barn behåller samma speltid som under vt-22, men vi försöker i den mån det är möjligt att göra det. Om man får en annan träningstid och den tiden inte fungerar, maila kansli@orebrotk.se innan terminsstart.
Om vi mot förmodan inte skulle kunna erbjuda en annan träningstid som passar återbetalar vi terminsavgiften.

Fakturan för ht-22
På fakturan för ht-22 står det vilken träningsgrupp du/ditt barn tillhör. På vår hemsida www.orebrotk.se under fliken ”Träning” och ”Intresseanmälan” hittar du specifik information om respektive träningsgrupp.

Samtliga spelare i Juniortennis-Tävling och Tävling har fått en faktura på 1000kr vardera som motsvarar 1:a delbetalningen för hösten. När sedan antalet träningstimmar är bestämt i augusti, kommer resterande summa att faktureras där då ev. rabatter dras av.

Avhopp/Ändrad träningsmängd för tennis/padel ht-22 – meddela senast 10 juli
Önskar du göra avhopp eller öka/minska träningsmängd inför höstterminen är det viktigt att meddela det så fort som möjligt (senast den 10 juli) via https://orebrotk.se/#traningsmangd-avhopp

För mer information se vår betalningspolicy https://orebrotk.se/klubben/betalningspolicy/

Inställda träningar ht-22
Höstlov vecka 44. Fredagen 30/9 och söndag 2/10 (gäller ej padel) är det ingen träning pga. tennistävlingen Bosse Larsson Cup. Fredagen tas igen måndagen den 19/12.
För mer detaljerad information, se https://www.orebrotk.se/traning/traningstider/

Aktiviteter/Tävlingar
Inbjudningar till aktiviteter/tävlingar kommer löpande att läggas ut på vår hemsida där det finns möjlighet att anmäla sig. Om du är osäker på om de riktar sig till just dig, hör av dig till ansvarig för aktiviteten/tävlingen.

Sommaren 2022
Klubbens kansli/sportkontor kommer endast vara sporadiskt bemannat under vecka 27–32. Vi är åter vecka 33.

Backahallen och våra utomhusbanor håller däremot öppet under hela sommaren. För att boka banor se Bokning

Vi önskar alla en jätteskön sommar! Vi ses igen till hösten!

Eric, Elin, Kasper, Emil och Carina
Örebro Tennis & Padel