Information HT-21 till våra aktiva i ordinarie träningsgrupper

Hej!

Vi vill tacka er alla för ett gott samarbete denna annorlunda vårtermin 2021.

Eftersom restriktionerna nu äntligen lättar i takt med att vaccinationsarbetet fortskrider planerar vi att starta upp även de pausade grupperna och vara igång i full styrka till hösten med både tennis och padel!

Information angående hösten 2021 – OBS! Fakturan för hösten mailas ut 2/7

Fakturan skickas till den mailadress som är registrerad i Matchi. För att kunna garantera dig en plats till hösten krävs att fakturan betalas in senast på angivet förfallodatum (31 juli).


Höstterminen startar söndagen den 22/8 och pågår t.o.m. 19/12. Träningstiderna för ht-21 kommer att mailas ut senast 15/8 till den mailadress som är registrerad i Matchi.

Vi kan inte ge någon garanti för att du/ditt barn behåller samma speltid som under vt-21, men vi försöker i den mån det är möjligt att göra det. Om man får en annan träningstid och den tiden inte fungerar, maila caroline.eriksson@orebrotk.se angående padel och elin.hagberg@orebrotk.se gällande tennis innan terminsstart.
Om vi mot förmodan inte skulle kunna erbjuda en annan träningstid som passar återbetalar vi terminsavgiften.

Fakturan för ht-21

På fakturan för ht-21 står det vilken träningsgrupp du/ditt barn tillhör. På vår hemsida www.orebrotk.se under fliken ”Träning” och ”Intresselista” hittar du specifik information om respektive träningsgrupp.

Samtliga spelare i Juniortennis-Tävling och Tävling har fått en faktura på 1000kr vardera som motsvarar 1:a delbetalningen för hösten. När sedan antalet träningstimmar är bestämt i augusti, kommer resterande summa att faktureras där då ev. rabatter dras av.

Info till deltagarna i Vuxentennis

Vuxentennisen går över till 4-6 spelare per tränare fr o m hösten, dvs. det kommer vara två tränare för tre banor för en del grupper. Intresset för vuxentennis är stort, men vi har svårt att täcka upp med en tränare per bana i denna kategori med mer erfarna spelare och begränsade tränarresurser. Vi hoppas denna förändring gör att man kommer att få fler träningskompisar på sin nivå och en bättre kontinuitet av tränare än tidigare.

Avhopp/Ändrad träningsmängd för tennis/padel ht-21 – meddela senast 10 juli

Önskar du göra avhopp eller öka/minska träningsmängd inför höstterminen vänligen meddela det så fort som möjligt (senast den 10 juli) via https://orebrotk.se/#traningsmangd-avhopp

För mer information se vår betalningspolicy https://orebrotk.se/klubben/betalningspolicy/

Inställda träningar ht-21
Höstlov vecka 44. Fredagen 1/10 och söndag 3/10 (gäller ej padel) är det ingen träning pga. tennistävlingen Bosse Larsson Cup. Fredagen tas igen måndagen den 20/12.
För mer detaljerad information, se https://www.orebrotk.se/traning/traningstider/

Aktiviteter
Inbjudningar till aktiviteter kommer löpande att läggas ut via vår hemsida där det finns möjlighet att anmäla sig.

Om du är osäker på om vissa aktiviteter riktar sig till just dig, hör av dig till ÖTK:s kansli.

Sommaren 2021

ÖTK:s kansli kommer endast vara sporadiskt bemannat under vecka 27–31, vi är åter vecka 32.

Backahallen håller öppet under hela sommaren. För info om sommarens öppettider och även nyheter vad gäller allt som pågår, gå in på www.backahallen.com

Vi önskar alla en jätteskön sommar, vi ses igen till hösten!

Eric, Elin, Caroline och Carina