Information HT-2023 till aktiva i klubbens ordinarie träningsgrupper och ligor

Tack för att ni deltagit i vår verksamhet under vårterminen. Här kommer information om höstterminen 2023.

OBS! Fakturan för hösten mailades ut 1/7
(Fakturan skickades till den mailadress som är registrerad i Matchi som fakturaadress.)

Spelare som tränat i ordinarie träningsverksamhet (även ligorna) behåller sin plats nästkommande termin automatiskt om inte avhopp sker.

Avhopp/Ändrad träningsmängd för tennis/padel ht-23 – meddela senast 10 juli
Önskar du göra avhopp eller öka/minska träningsmängd inför höstterminen är det viktigt att meddela det så fort som möjligt (senast den 10 juli) via https://orebrotk.se/traningsmangd-avhopp
För mer information se vår betalningspolicy https://orebrotk.se/klubben/betalningspolicy/

Höstterminen startar söndagen den 20/8 och pågår t.o.m. 17/12. Träningstiderna för ht-23 kommer att mailas ut den 16/8 till den mailadress som är registrerad i Matchi.

Vi kan inte ge någon garanti för att du/ditt barn behåller samma träningstid som under vt-23, men vi försöker i den mån det är möjligt. Om man får en annan träningstid och den tiden inte fungerar, maila till kansli@orebrotk.se innan terminsstart.
Om vi mot förmodan inte skulle kunna erbjuda en annan träningstid som passar återbetalar vi terminsavgiften.

Fakturan för ht-23
På fakturan för ht-23 står det vilken träningsgrupp du/ditt barn tillhör. På vår hemsida www.orebrotk.se under fliken ”Träning” och ”Intresseanmälan” hittar du specifik information om respektive träningsgrupp.

Delbetalning och friskvårdsbidrag
Delbetalning av fakturan är möjlig, för ytterligare info se fakturan.

Du kan även betala med friskvårdsbidrag via ePassi. Ange då Örebro Tennisklubb när du loggat in i appen samt önskat belopp. Ev. resterade fakturabelopp betalas som vanligt via vårt bankgiro där fakturans OCR-nummer anges i samband med betalningen.
Maila till kansli@orebrotk.se snarast om du önskar använda någon av dessa betalningsmöjligheter.

Samtliga spelare i Tävlingsgruppen har fått en faktura på 1000kr vardera som motsvarar första delbetalningen för ht-23. När sedan antalet träningstimmar är bestämt i augusti, kommer resterande summa att faktureras och ev. rabatter att dras av.

Inställda träningar ht-23
Höstlov vecka 44. Fredagen 6/10 och söndag 8/10 är det ingen träning pga. tennistävlingen Bosse Larsson Cup och padeltävlingen Örebro Padel Open. OBS! Fredagsträningen tas igen måndagen den 18/12.
För mer detaljerad terminsinformation, se för tennis https://orebrotk.se/terminsinformation-tennis/ och padel https://orebrotk.se/terminsinformation-padel/

Aktiviteter/Tävlingar
Inbjudningar till aktiviteter/tävlingar kommer löpande att läggas ut på vår hemsida där det finns möjlighet att anmäla sig. Om du är osäker på om de riktar sig till just dig, hör av dig till ansvarig för aktiviteten/tävlingen.

Sommaren 2023
Klubbens kansli/sportkontor kommer endast vara sporadiskt bemannat under vecka 27–32. Vi är åter vecka 33.

Backahallen och våra utomhusbanor håller däremot öppet under hela sommaren. För att boka banor se  https://orebrotk.se/bokning/

Vi önskar alla en jätteskön sommar! Vi ses igen till hösten!

Eric, Elin, Emil, Sasha, Henning och Carina
Örebro Tennis & Padel