Välkommen till Örebro

Axel kommer till hösten vara med i vår tränarstab men passa på och boka Privatlektion med honom redan nu under sommar. Boka här

Hej, mitt namn är Axel jag är 21 år gammal och kommer ifrån Lidköping. Jag började spela tennis när jag var 5 år gammal i Lidköpings TK och fortsatte spela i LTK under hela min juniortid. Jag gick även riksidrottsgymnasiet i Lidköping, under denna perioden tävlade jag mycket nationellt men också internationellt och spelade division 1 under tre säsonger för LTK.

Efter gymnasiet arbetade jag som tränare i Lidköpings TK kombinerat med en  satsning på min egen tennis. Efter en termin i Lidköping fick jag ett erbjudande från KLTK att börja jobba i deras  tävlingsjuniorverksamhet. I denna klubben arbetade jag under hela 2022 med erfarna och meriterade kollegor. I kombination med jobbet spelade jag på Academy of KLTK tillsammans med några av Sveriges bästa spelare och representerade KLTK under elitserien 2022. Efter att ha kombinerat jobb och eget spelande på KLTK valde jag att satsa internationellt på heltid under 2023:s första sex månader.

Jag har nu flyttat till Örebro för att påbörja studier till hösten och kommer samtidigt träna och jobba som coach i ÖTK. Jag ser fram emot att lära känna alla sköna spelare i ÖTK och hoppas på många roliga och givande träningar ihop!