Påsklov v13 (29 mars-5 april) samt utbildningsdagar för tränarna 6-7 april (tisdag-onsdag) – Ingen träning

Ordinarie träning är inställd under påsklovet vecka 13 (29 mars-4 april) samt Annandag påsk 5 april. Under utbildningsdagarna för tränarna 6-7 april (tisdag-onsdag) hålls heller ingen träning.
Se mer detaljerad information nedan.

Ordinarie träning inställd under påsklovet v13 (29 mars-4 april) samt Annandag Påsk 5 april
Vi vill påminna våra aktiva om att all ordinarie träning är inställd under påsklovet v13 (29 mars-4 april) samt Annandag påsk måndagen den 5 april. Detta gäller samtliga träningsgrupper både i tennis och padel (enda undantag är Tennisligan Dam och Herr som spelar matcher enligt eget spelschema).

Utbildningsdagar för tränarna 6-7 april (tisdag-onsdag)
Den 6-7 april (tisdag-onsdag) har vi utbildningsdagar för tränarna, då hålls ingen träning.

Övriga dagar under vårterminen då träning är inställd
Örebro Cup Outdoor 30/4-2/5, Kristi himmelsfärdsdag 13/5 och Sveriges nationaldag 6/6.

Träning Pingstdagen söndag den 23/5
Observera att det är träning som vanligt söndagen den 23/5 (Pingstdagen). Notera redan nu så ni inte missar träningstillfället!

Vårterminen 2021 pågår t.o.m. vecka 23.

Städdag ÖTK 27 mars
Som vi tidigare meddelat har ÖTK städdag imorgon lördag den 27 mars för att iordningsställa utomhusbanorna inför utomhussäsongen. Vi samlas kl. 10.00 vid Backahallens utomhusbanor (ligger vid sidan om hallen) och beräknar hålla på till ca kl. 14.00.Observera att man för att delta behöver komma kl. 10.00 för att underlätta uppdelningen av arbetet.

Medtag kratta och skottkärra om du har
Vi bjuder på fika under dagen
Välkomna!

för att få tillbaka “städavgiften” (300kr/familj) som lades på vårterminens avgift (ej Föräldra-/Barntennis, Minitennis och Padel) måste man delta en städdag på våren och en städdag på hösten. De som hjälper till den 27 mars kommer att få en kreditfaktura på 150 kr som kan användas i samband med att terminsavgiften ska betalas eller vid någon aktivitet. För att få tillbaka resterande 150 kr behöver man även vara med vid höstens iordningsställande av banorna inför vintern.

Hälsningar
Örebro Tennisklubb