Padelligorna pausas tillsvidare och Padel 8v-kurs beräknas starta 25/1. Övrig träningsverksamhet smittskydds-anpassas och startar 10/1

Vi har nu tagit beslut om att starta upp träningsverksamheten igen, men med vissa undantag. Vi följer ständigt utvecklingen och FHM:s rekommendationer vilket gör att snabba förändringar kan ske.

Backahallen har haft ungefär samma uppbokning under de senaste månaderna som de haft när klubbens verksamhet var igång. Det, tillsammans med våra åtgärder för att motverka smittspridning, gör att vi hoppas kunna starta upp vår träningsverksamhet igen för fler grupper utan att bidra till en ökad smittspridning.

Undantagen är Padel 8v-kurs där starten skjuts till den 25/1 och våra padelligor Padelligan Herr, Damligan (Americano) och Dagligan Padel. Padel 8v-kurs kommer som tidigare informerats om börja med att ta igen de 6 ggr som inte kunde genomföras under HT20.
Enligt de rekommendationer vi fått från Svenska Padelförbundet räknas även lokala ligaspel in i tävlingsbegreppet och skall därmed inte genomföras. Därför blir vi tyvärr tvungna att fortsatt pausa allt ligaspel i padel tillsvidare. Avgiften kommer att återbetalas för de gånger som pausats HT20, samt till de som betalat in terminsavgiften för VT21 gällande Padelligan Herr, Damligan och Dagligan Padel.

Vi som förening och hallen gör vad vi kan för att anpassa både verksamheten och hallen för att undvika smittspridning, men allt spel sker på egen risk. Dock ligger ett stort ansvar på den egna individen att förhålla sig till de allmänna råden och följa direktiven för hallen och träningen.

Självklart hoppas vi att läget gällande Covid-19 ska förbättras så vi kan starta igång även ligorna så snart det är möjligt!

VIKTIGT FÖR ATT VI SKA KUNNA STARTA UPP!

  • Att spelarna reser till och från hallen individuellt
  • Att endast spelare och tränare är i hallen – Föräldrar/anhöriga ombeds hämta och lämna barn utanför hallen.
  • Att hallens anvisningar följs
  • Att handdesinfektion används
  • Att vi visar hänsyn mot varandra

/Styrelse och personal