Fakturering för VT-2023 är på gång…

Höstterminen börjar närma sig sitt slut. Sista träningsveckan är vecka 50 för ordinarie träningsgrupper.

Julavslutning
Vi kommer att ha Julavslutning för alla spelare som är med i verksamheten den 19/12 kl. 18.30-20.00. Anmälan görs via matchi där ni också hittar mer information om den.

Vårterminen 2023

Spelare som tränat i ordinarie träningsverksamhet (även ligorna) behåller sin plats nästkommande termin automatiskt om inte avhopp sker.

Avhopp/Ändrad träningsmängd för tennis/padel vt-23 – meddela senast 10 december

Önskar du göra avhopp eller öka/minska träningsmängd inför vårterminen vänligen meddela det så fort som möjligt (senast den 10 december) via https://orebrotk.se/#traningsmangd-avhopp

För mer information se vår betalningspolicy: https://www.orebrotk.se/Medlem/Betalningspolicy/

Vi kommer under vårterminen att i möjligaste mån ha kvar samma tider och grupper som under hösten, men vissa justeringar kan komma att behöva göras. De som berörs kommer i så fall att meddelas.

Vårterminen startar måndagen den 9 januari och pågår t.o.m. söndagen den 11 juni.

Så fort vädret tillåter och tennisbanorna är spelbara i april/maj kommer all tennisträning att flytta ut (gäller ej Tennisligan), så ha beredskap när det börjar bli bra väder med träningskläder och tennisskor för både inomhus- och utomhusspel.

Inställd träning vt-23
Sportlovet 20–26/2, Handelsbanken Open 3–5/3 (tennis + padel), Påsklovet 3–10/4, Utbildningsdag för tränarna 26/4, Mcdonalds Outdoor Cup 28/4–1/5 (tennis + padel),
Kristi Himmelsfärdsdag 18/5 och Sveriges nationaldag 6/6 är all ordinarie träning inställd.
OBS! Ligorna följer ordinarie spelschema.

Fakturan för vt-23
Förfallodatum på fakturan vt-23 kommer att vara 1 januari. På fakturan står det vilken träningsgrupp du/ditt barn tillhör. På vår hemsida hittar du specifik information om respektive träningsgrupp.

Delbetalning av fakturan är möjlig, du kan även betala med friskvårdsbidrag via ePassi.
Maila till kansli@orebrotk.se snarast om du önskar använda någon av dessa betalningsmöjligheter.

Städavgift
Som föregående år har en städavgift 300kr/år och familj lagts på vårterminens faktura (gäller ej
Föräldra-/barntennis, Minitennis eller Padel). Deltar man på klubbens städdagar krediteras avgiften. För mer information, se städavgift

Aktiviteter
Inbjudningar till aktiviteter, intensivkurser, tävlingar m.m. kommer löpande att läggas ut via vår hemsida (www.orebrotk.se) där det finns möjlighet att anmäla sig. En del tävlingar finns där redan nu. Om du är osäker på vad som riktar sig till just dig, hör av dig till ansvarig för aktiviteten/tävlingen.

Backahallens Gym

För att få träna i gymmet 2023 gör du en ”Anmälan till Gymkort” på ÖTKs hemsida. Gymkort kostar endast 400 kr/år för medlemmar!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Örebro Tennis & Padel